مترجم سایت

آرشیو مطالب وبلاگ - اصیل طب (طب ایرانی اسلامی) Your SEO optimized title

● معرفی طب اسلامی،مزاج شناسی،گیاهان دارویی،حجامت،فصد،زالو،زنبور درمانی،ماساژ درمانی،تغذیه درمانی،طب سوزنی ●

عناوین یادداشت ها

  • مزاج سودا (توضیح اجمالی) (سه‌شنبه 28 فروردین 1397 14:27)
    تعریف: ماده سیاه‌رنگ که در کبد تولید می‌شود و جایگاه آن طحال است. سودا تشکیل دهنده استخوان، بروز اشتها و زمینه دفع مواد زائد از بدن را فراهم می‌کند. عناصر چهارگانه نوع طبع نوع خلط نوع مزاج مزاج فصل مزاج سن خاک سرد و خشک سودا سوداوی پاییز از 45 تا 60 سالگی خصوصیات جسمانی: افرادی لاغر اندام، خواب کم و سبک و بینی آنها...
  • مزاج بلغم (توضیح اجمالی) (سه‌شنبه 28 فروردین 1397 14:08)
    تعریف: ماده بلغم، خون ناپخته که در تمام بدن همراه خون است و مایع مفصلی، سلسله اعصاب و مغز را می‌سازد. عناصر چهارگانه نوع طبع نوع خلط نوع مزاج مزاج فصل مزاج سن آب سرد و تر بلغم بلغمی زمستان از 60سالگی به بعد خصوصیات جسمانی: افراد چاق و پرچربی با پوستی سفید و نرم هستند. بدن آنها سرد است و تشنه نمی‌شوند. دهانی مرطوب،...
  • مزاج صفرا (توضیح اجمالی) (شنبه 25 فروردین 1397 19:39)
    تعریف : مایع زرد رنگ، تلخ که در کبد تولید می‌شود و جایگاه آن کیسه صفرا است. عناصر چهارگانه نوع طبع نوع خلط نوع مزاج مزاج فصل مزاج سن آتش گرم و خشک صفرا صفراوی تابستان 25 الی 45 سالگی خصوصیات جسمانی : این افراد دارای اندامی لاغر، پوست گرم و خشک بینی آنها نیز خشک می‌باشند. عطش زیاد و تحمل گرما را ندارند. تمایل آنها به...
  • مزاج دم ( توضیح اجمالی) (شنبه 25 فروردین 1397 02:50)
    تعریف : خون مایع، سرخ‌رنگ و گرم که مبدأ آن کبد می‌باشد و از طریق رگ‌ها در سراسر بدن پخش می‌شود و موجب تغذیه سلول‌ها و عضلات و ماهیچه‌ها می‌شود. عناصر چهارگانه نوع طبع نوع خلط نوع مزاج مزاج فصل مزاج سن هوا گرم و تر دم دموی بهار از بدو تولد الی 20و25 سالگی خصوصیات جسمانی : افرادی درشت اندام با پوستی سرخ و سفید، گرم و...
  • مبانی تغذیه در طب سنتی و طب اسلامی-اصلاح تغذیه ضرورت زندگی امروز ( مقدمه ) (پنج‌شنبه 15 مرداد 1394 17:12)
    توجه اساسی که در طب اصیل ایرانی نسبت به تغذیه و اصول درست غذاخوردن به چشم می خورد در هیچ یک از مکاتب طبی دنیا به چشم نمی خورد. حکیمان ایران زمین معتقد بودند: << اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند گویی بر کشتن وی جرأت یافته است>> و این جمله بسیار هشدار دهنده و تمام کننده است. رسول خدا...
  • دم نوش دارچین (پنج‌شنبه 15 مرداد 1394 02:49)
    دارچین: چند قلم آسیاب نشده خواص: طبیعت گرم و خشک دارچین از آن یک محرک عالی اعصاب ساخته است که ضمن دارا بودن خواص نشاط آوری و رفع دلهره، شستشو دهنده کلیه، دفع کننده اخلاط رطوبتی، تقویت کننده قوه باه و موثر در درمان پادردهای رطوبتی است. دارچین علاوه بر تقویت کبد و معده، اشتها آور نیز بوده، بوی بد دهان را برطرف می کند....
  • دم نوش به لیمو (پنج‌شنبه 15 مرداد 1394 02:45)
    به لیمو: 2 قاشق غذاخوری خواص: این چای آرام بخش، طبیعتی گرم دارد و مناسب برای درمان بی خوابی های شبانه، میگرن، سردرد، طپش قلب و آسم بوده، تنظیم کننده قاعدگی در زنان ضمن تقویت معده و آثار ضد نفخ، حافظه را نیز بهبود می بخشد. روش تهیه کلیک نمایید دم نوش گیاهی کلیک نمایید
  • دم نوش بابونه (پنج‌شنبه 15 مرداد 1394 02:42)
    بابونه: 1 قاشق غذاخوری خواص: طبیعت آن، معتدل و در بابونه های صحرایی به سمت گرم و خشک است. ضد بلغم و صفرا و آرام بخش اعصاب، به ویژه اعصاب معده و روده و مقوی آنها و شستشو دهنده بسیار قوی کلیه ها و تقویت کننده کلی سیستم عصبی است و علاوه بر آن، ضد تب، ضد انگل، ضد یبوست و اشتها آور است. روش تهیه کلیک نمایید دم نوش گیاهی...
  • دم نوش بادرنجبویه - زیرفون (پنج‌شنبه 15 مرداد 1394 02:38)
    بادرنجبویه: 1 قاشق مربا خوری زیرفون: 1 قاشق غذاخوری خواص: این چای طبیعت بسیار گرمی داشته، مقوی قلب و اعصاب، خون ساز، تقویت کننده سلولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش و در بعضی مزاجها بالا برنده قوی فشار خون است. بادرنجبویه به تنهایی، مقوی مغز، ضد صدای گوش، ضد بیماریهای کلیه، ضد خوابهای وحشتناک، ضد بوی بد دهان، خواب آور و...
  • دم نوش به لیمو - زیرفون (چهارشنبه 14 مرداد 1394 18:35)
    به لیمو: 1 قاشق مربا خوری زیرفون: 1 قاشق غذاخوری خواص: طبیعت این چای گرم بوده؛ در درمان سرماخوردگی، تشنج، نقرس، دردهای سیاتیکی، غلظت خون، رماتیسم، بی خوابی های شبانه، میگرن، اضطراب، طپش قلب، سردرد، آسم، فشارخون و اسهال موثر است. همچنین این چای، تقویت کننده حافظه، شستشو دهنده کلیه و مقوی معده است. مصرف این چای به علت...
  • روش تهیه (چهارشنبه 14 مرداد 1394 04:31)
    تمام نوشیدنی هایی که گفته ایم به این صورت آماده می شوند: ترکیبات آنها را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری (که بهتر است چینی باشد) ریخته، روی حرارت کم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد؛ سپس قوری را روی حرارت غیر مستقیم (کتری یا سماور) می گذاریم تا در مدت 30 دقیقه به آرامی دم بکشد؛ پس از آن، چای را صاف نموده، مصرف می...
  • دمنوش گیاهی (چهارشنبه 14 مرداد 1394 04:21)
    نوشیدنی هایی که معرفی می شوند، جایگزین هایی مناسب، خوش طعم و مفید برای چای هستند. هرکس می تواند بر اساس سلیقه و ذایقه خود و نیز با توجه به بیماری های یا نیازهای بدنی خویش از این نوشیدنی ها بهره ببرد. در گیاهان دارویی فواید فراوانی وجود دارد که با مدیریت صحیح در مصرف آنها می توان شیوه اعتدال را پیمود اما این نکته را...
  • دم نوش گل گاو زبان - سنبل الطیب (چهارشنبه 14 مرداد 1394 04:11)
    گل گاوزبان : 2 قاشق غذاخوری سنبل الطیب : 1 قاشق غذاخوری لیمو عمانی : 1 عدد خواص: گل گاو زبان، طبیعتی گرم و تر و ضد سودا و صفرا دارد و آرام بخش اعصاب، خواب آور و مسکن سردردهای عصبی و دردهای کلیوی و کاهش دهنده فشار خون است. سنبل الطیب هم با طبیعت گرمی که دارد، ضد قولنج و اسپاسم های عضلانی و مفید در درمان تشنج و صرع...
  • آغازبکار وبلاگ (یکشنبه 4 مرداد 1394 16:56)
    با نام و یاد خداوند مهربان وبلاگی که مشاهده میکنید انشاءالله تعالی به زودی شروع به فعالیت می کند. امیدواریم بتوانیم روز به روز مطالب در خوری را ارائه کنیم.
تعداد بازدید ها: 1299