مترجم سایت

مزاج سودا (توضیح اجمالی) - اصیل طب (طب ایرانی اسلامی)
X
تبلیغات
زولا
Your SEO optimized title
X
تبلیغات
زولا

● معرفی طب اسلامی،مزاج شناسی،گیاهان دارویی،حجامت،فصد،زالو،زنبور درمانی،ماساژ درمانی،تغذیه درمانی،طب سوزنی ●
مزاج سودا (توضیح اجمالی)




تعریف:
ماده سیاه‌رنگ که در کبد تولید می‌شود و جایگاه آن طحال است. سودا تشکیل دهنده استخوان، بروز اشتها و زمینه دفع مواد زائد از بدن را فراهم می‌کند.  
عناصر چهارگانهنوع طبعنوع خلطنوع مزاجمزاج فصلمزاج سن
خاکسرد و خشکسوداسوداویپاییزاز 45 تا 60 سالگی

خصوصیات جسمانی:
افرادی لاغر اندام، خواب کم و سبک و بینی آنها خشک و پوستی خشک و تیره دارند. به شیرینی‌ها و گرمای‌ها بیش از سردی‌ها علاقه دارند. تمایل به هوای گرم دارند و فصل پاییز برای آنها فصل بدی است. دچار سوزش معده و گرفتگی عضلات ساق پشت پا می‌شوند. مزه دهان آنها شور و رنگ زبانشان سیاه است.

خصوصیات روانی:
افرادی دقیق، منظم، دوراندیش و محاسبه‌گر و علاقه‌مند به مسائل فنی و تیزهوش هستند. پشتکار آنها بالا، محتاط، ناآرام و دارای وسواس و بدبین و گوشه‌گیر هستند.

مواد غذایی یا عادات مفید:
گوشت گوسفند، کبوتر، گنجشک، مصرف زیره با برنج، نعنا، دارچین، تخم شربتی، خربزه، سیب، انبه، ارده شیره و غذاها و نوشیدنی‌های دارای مزاج گرم و تر

مواد غذایی یا عادات مضر:
بادمجان، غذاهای نمک سود، گوشت گاو، ماست، ترشیجات، سرکه، آبغوره، میوه‌های ترش، غذاها و نوشیدنی‌های دارای مزاج سرد و خشک

برچسب‌ها: مزاج شناسی، مزاج، مزاج سوداوی، سرد و خشک

ارسال توسط asil teb تاریخ : سه‌شنبه 28 فروردین 1397
تعداد بازدید ها: 1265