مترجم سایت

مزاج بلغم (توضیح اجمالی) - اصیل طب (طب ایرانی اسلامی)
X
تبلیغات
زولا
Your SEO optimized title
X
تبلیغات
زولا

● معرفی طب اسلامی،مزاج شناسی،گیاهان دارویی،حجامت،فصد،زالو،زنبور درمانی،ماساژ درمانی،تغذیه درمانی،طب سوزنی ●
مزاج بلغم (توضیح اجمالی)




تعریف:

ماده بلغم، خون ناپخته که در تمام بدن همراه خون است و مایع مفصلی، سلسله اعصاب و مغز را می‌سازد. 

 

عناصر چهارگانهنوع طبعنوع خلطنوع مزاجمزاج فصلمزاج سن
آبسرد و تربلغمبلغمیزمستاناز 60سالگی به بعد


خصوصیات جسمانی:

افراد چاق و پرچربی با پوستی سفید و نرم هستند. بدن آنها سرد است و تشنه نمی‌شوند. دهانی مرطوب، خواب زیاد و علاقه به مصرف شیرینی‌ها و گرمی‌ها دارند و به سردی‌ها و ترشی‌ها علاقه ندارند. تحمل فصل زمستان برای آنها سخت است. مزه دهان آنها مایل به شیرین و رنگ زبانشان سفید است.


خصوصیات روانی:

افرادی آرام و صبور، کم انرژی و کند هستند. خواب آنها زیاد بوده و کمتر عصبانی می‌شوند. حسابگر، منفی‌باف، فراموشکار و منزوی هستند.


مواد غذایی یا عادات مفید:

آبگوشت، گوشت شتر، کبوتر، بوقلمون، میوه‌های رسیده  شیرین، گلابی، طالبی، نارگیل، زنجبیل، دارچین و غذاها و نوشیدنی‌های دارای مزاج گرم و تر


مواد غذایی یا عادات مضر:

تمامی مواد لبنی، شیر، ماست، پنیر، کشک، ترشی‌جات، سرکه، گوشت گاو، مرغ، مرکبات، میوه‌های ترش و غذاها و نوشیدنی‌های دارای مزاج سرد و تر


برچسب‌ها: مزاج شناسی، مزاج، مزاج بلغم، سرد وتر، بلغمی

ارسال توسط asil teb تاریخ : سه‌شنبه 28 فروردین 1397
تعداد بازدید ها: 1265