مترجم سایت

مزاج صفرا (توضیح اجمالی) - اصیل طب (طب ایرانی اسلامی)
X
تبلیغات
زولا
Your SEO optimized title
X
تبلیغات
زولا

● معرفی طب اسلامی،مزاج شناسی،گیاهان دارویی،حجامت،فصد،زالو،زنبور درمانی،ماساژ درمانی،تغذیه درمانی،طب سوزنی ●
مزاج صفرا (توضیح اجمالی)




تعریف :

مایع زرد رنگ، تلخ که در کبد تولید می‌شود و جایگاه آن کیسه صفرا است. 

 

عناصر چهارگانهنوع طبعنوع خلطنوع مزاجمزاج فصلمزاج سن
آتشگرم و خشکصفراصفراویتابستان25 الی 45 سالگی
خصوصیات جسمانی :

این افراد دارای اندامی لاغر، پوست گرم و خشک بینی آنها نیز خشک می‌باشند. عطش زیاد و تحمل گرما را ندارند. تمایل آنها به خوردن ترشی‌جات چون لواشک و غذاهای سرد چون کاهو و سالاد می‌باشد و علاقه‌ای کم به خوردن شیرینی دارند. مزه دهان آنها تلخ و رنگ زبان آنها زرد است.


خصوصیات روانی :

افرادی پرجنب و جوش، پرانرژی و باهوش، با اراده، منظم هستند که زود عصبانی شده و زود هم آرام می‌گیرند در عین حال حساس و پر حرف هستند.


مواد غذایی یا عادات مفید :

انار ، شاتوت ، هندوانه ، انواع مرکبات ، آلو ، کدو خورشتی ، روغن زیتون ، سوپ جو ، لیمو ترش و غذاها و نوشیدنی‌های دارای مزاج سرد و تر


مواد غذایی یا عادات مضر :

غذاهای پرچرب و حجیم ، ادویه‌جات تند ، موز ، خربزه ، آناناس ، انجیر ، آجیل شور ، شیرینی‌جات ، غذاها و نوشیدنی‌های دارای مزاج گرم و خشک


برچسب‌ها: مزاج شناسی، صفرا، صفراوی، مزاج صفرا، گرم و خشک

ارسال توسط asil teb تاریخ : شنبه 25 فروردین 1397
تعداد بازدید ها: 1265