اصیل طب (طب ایرانی اسلامی)

معرفی طب اسلامی،مزاج شناسی،گیاهان دارویی،حجامت،فصد،زالو،زنبور درمانی،ماساژ درمانی،تغذیه درمانی،طب سوزنی و ...

اصیل طب (طب ایرانی اسلامی)

معرفی طب اسلامی،مزاج شناسی،گیاهان دارویی،حجامت،فصد،زالو،زنبور درمانی،ماساژ درمانی،تغذیه درمانی،طب سوزنی و ...

روش تهیه

تمام نوشیدنی هایی که گفته ایم به این صورت آماده می شوند:

ترکیبات آنها را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری (که بهتر است چینی باشد) ریخته، روی حرارت کم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد؛ سپس قوری را روی حرارت غیر مستقیم (کتری یا سماور) می گذاریم تا در مدت 30 دقیقه به آرامی دم بکشد؛ پس از آن، چای را صاف نموده، مصرف می کنیم.

این نوشیدنی های گوارا، برخلاف چای معمولی، تا چندروز قابل مصرف می باشندبدیهی است برخلاف چای سیاه، هرقدر زمان دم کشیدن چای بیشتر باشد، کیفیت آن مطلوب تر خواهد بود.

در صورت تمایل می توانید از همان ابتدا از آب جوش استفاده نمایید و نوشیدنی را مشابه چای معمولی دم کنید یا آن که بگذارید چای به مدت 15 تا 20 دقیقه روی شعله کم بجوشد.

ترجیحا این چای را با عسل، خرما یا توت میل نمایید. در صورت تمایل می توان چای را با چند قطره آب لیمو ترش تازه میل کرد.

مرجع طب سنتی ایرانی اسلامی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد